DM Design

Webshop laten maken

De markt groeit zowel fysiek als online, waar klanten regelmatig aankopen doen via internet vanwege het brede aanbod en snelle leveringen. Dit is vooral gunstig voor KMO's, die het als extra verkoopkanaal kunnen gebruiken. Een succesvolle webshop vereist aandacht voor gebruikerservaring.

Als ervaren webshop ontwikkelaar helpen we bij het plannen van de sitenavigatie, het gemakkelijk vindbaar maken van producten en het bieden van een intuïtieve afrekenervaring. Extra functies zoals klantrecensies, productaanbevelingen en zoekfilters kunnen worden toegevoegd om klantenbetrokkenheid en -tevredenheid te vergroten.
DM Design - webshop ontwikkelaar, webshop laten maken, prestashop, woocommerce, magento

Webshop ontwikkelaar

DM Design - webshop ontwikkelaar, webshop laten maken

We bouwen met meerwaarde.

Uw webshop met een goede start, samen met meest
voorkomende pakketten
Laten we samenwerken

Maak een goede start

Webshop op maat

We bieden ook de mogelijkheid om webshops op maat te ontwikkelen voor klanten met specifieke eisen en functionaliteiten die niet beschikbaar zijn in standaard platforms. Door nauwe samenwerking bouwen met u een unieke webshop die perfect aansluit bij uw bedrijfsbehoeften en doelstellingen. We zorgen voor een gepersonaliseerde aanpak en nodige flexibiliteit om uw webshop op maat te maken.
 
We streven ernaar om webshops van topkwaliteit te maken die niet alleen geweldig uitzien, maar ook goed presteren en gebruiksvriendelijk zijn.
 
Daartegenover krijgt u een webshop met een motor om u te zeggen: krachtig, soepel en supersnel. Dit speelt natuurlijk een belangrijke rol in de ranking van uw winkel.
 
Meest voorkomende pakketten in uw webshop:

Hierbij wordt het ontwerp van de webshop op maat gemaakt en wordt de webshop ontwikkeld met de nieuwste technieken en platformen.

We zorgen ervoor dat alle producten correct worden geüpload en dat ze duidelijk en overzichtelijk worden weergegeven in de webshop.

We integreren veilige en betrouwbare betalings- en verzendopties, zodat uw klanten met een gerust hart kunnen winkelen.

We optimaliseren de webshop voor zoekmachines, zodat deze beter gevonden kan worden door potentiële klanten.

We zorgen voor een veilige webshop door de juiste beveiligingsmaatregelen te treffen, zoals het installeren van SSL-certificaten.

DM Design - adverteren op sociale media en zoekmachines
Adverteren op zoekmachines en sociale media

Online adverteren

Het opzetten van een webshop alleen biedt geen garantie op succes voor een starter, vooral niet in markten met intense concurrentie. Door een doordachte en strategische aanpak kunt u echter de kans op succes vergroten, met name door gerichte advertenties op sociale media en zoekmachines.

Het optimaliseren van conversies op sociale media vereist een doordachte combinatie van overtuigende Call-to-Action (CTA) en effectieve advertenties. Een krachtige CTA fungeert als een digitale wegwijzer, die de gebruiker aanspoort tot gewenste acties zoals het kopen van een product, het invullen van een formulier of meer verkeer naar uw webshop.

Advertenties op sociale media moeten visueel aantrekkelijk en inhoudelijk relevant zijn. Door gebruik te maken van aandacht trekkende afbeeldingen of video's, plaatsen we CTA strategisch. Een duidelijke CTA is bijvoorbeeld: "Koop nu!", "Meld je aan" of "Ontvang korting!". Het moet direct naast de advertentie-inhoud staan en gemakkelijk op te merken zijn.

Het is cruciaal om de boodschap consistent te houden tussen de advertentie en de bestemmingspagina. Dit vermindert de kans op afhakers. We maken eveneens gebruik van A/B-testen om verschillende CTA-teksten en -kleuren te testen.

Door samen een doordachte mix van aantrekkelijke visuele content, een heldere CTA en consistente boodschappen te gebruiken, vergroot je de kans op conversie op sociale media.

Op die manier boost je zichtbaarheid met effectief online adverteren.

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

Belangrijkste argumenten

Stabiliteit Snelheid Schaalbaarheid

Met platformen zoals Magento, Prestashop of WooCommerce zijn uitstekende platformen om online te verkopen. Wanneer uw verkoop gebeurt buiten de standaard werkwijze, is een webshop op maat beste optie.
 
Bijvoorbeeld: uw producten zijn sterk afhankelijk van de dagprijzen. Dan is de prijsaanpassing van uw producten geen optie, want het is onbegonnen werk.
 
Nog enkele voorbeelden:
+ Koppeling aan een ERP-systeem
+ Uw verkoop gebeurt enkel met offertes
DM Design - webshop ontwikkelaar, webshop laten maken
DM Design - webshop ontwikkelaar, webshop laten maken, Mollie

Officiële partner van Mollie

Met Mollie creëer je de beste betalingservaring voor jouw klanten.